måndag 21 december 2015

The Episode Fours Awakens.

Det var ju lite Star Wars-hype förra veckan. Så därför körde jag på en stormtrupper-skalle.

3 kommentarer:

Christofer sa...

Mycket hype var det. Och filmen var ju värd hypen för en gångs skull. Har du sett den än? Vad tyckte du?

Slusk sa...

Jag har sett den. Två gånger. Först 2D och sen 3D.
Kör lite snabbt utan spoilers.
Jag gillade den. De flätade ihop gamla karaktärer med den kommande generationen på ett bra sätt.
Fanns nån scen jag kunde sluppit. Sen nåt jag hade velat se annorlunda/mindre av i denna filmen för att bygga upp mystiken till nästa.
Tycker att Phasma kunde varit bad ass i öppningsscenen för att bygga upp hennes karaktär. Nu blev det tyvärr himla platt.
Störde mig på småsaker som att stormtruppernas bössor har massa plastiga vita detaljer. Eller att de verkade ha lika dåligt artikulerade leder som små plastfigurer. Onaturliga poser som kändes väldigt konstlade, vill inte tro att rustningarna är så hämmande.
Vad tycker du själv?

Christofer sa...

Har bara sett den i 3D och skall försöka se den i 2D innan jag ger ett slutligt betyg men efter en titt så får jag väl säga att jag gillar den. Riktigt mycket faktiskt. Bra nya, intressanta karaktärer framförallt och överlag en välgjord och fartfylld äventyrsfilm. Vissa mindre bra scener här och var men en riktigt bra helhet.

Hade precis som du gärna sett mer av Phasma. Nu blev hon lite som Boba Fett i originaltrilogin: en cool rustning som var med lite i bakgrunden. Och kanske lite för mycket lån från originaltrilogin men jag störde mig faktiskt förvånansvärt lite på "Dödsstjärnan 3", det var karaktärerna som var det viktiga i den här filmen.

Filmen får tummen upp från mig och nu är jag sjukt taggad på att se Episode 8 om ett och ett halvt år.